Menu - smaki i zapachy Chorwacji

Podstawowymi daniami w menu Bachusa były potrawy kuchni polskiej takie jak pierogi, żurek czy schabowy jednak dla urozmaicenia i odróżnienia się od innych lokali Bachus wprowadził w swoja kartę trochę kuchni południowej a konkretnie smaki i zapachy kuchni chorwackiej.

Klient restauracji miał okazję posmakować takich dań jak: krewetki na patyku, kotlet panierowany z chrzanem, pljeskavica czy raznjici.

Cevapcici z frytkami, surówką z kapusty i ajwarem

Pljeskavica z frytkami, surówką z kapusty i ajwarem

Raznjici z frytkami, surówką z kapusty

Samborski kotlet z ziemniakami lub z frytkami, surówką

Kotlet Zagrzeb (panierowany z chrzanem) z frytkami, surówką

Krewetki na patyku (5 szt.) z ryżem

Talerz mieszanych mięs z grilla "mixed" karczek, filet z kurczaka, cevapcici, wątróbka, frytki)


< powrót

Przyjaciele: biura podróży Wrocław :: wiertła diamentowe :: żaluzje