|
Menu - smaki i zapachy Chorwacji
Podstawowymi daniami w menu Bachusa były potrawy kuchni polskiej takie jak pierogi, żurek czy schabowy jednak dla urozmaicenia i odróżnienia się od innych lokali Bachus wprowadził w swoja kartę trochę kuchni południowej a konkretnie smaki i zapachy kuchni chorwackiej.
Klient restauracji miał okazję posmakować takich dań jak: krewetki na patyku, kotlet panierowany z chrzanem, pljeskavica czy raznjici.
Cevapcici z frytkami, surówką z kapusty i ajwarem |
Pljeskavica z frytkami, surówką z kapusty i ajwarem |
Raznjici z frytkami, surówką z kapusty |
Samborski kotlet z ziemniakami lub z frytkami, surówką |
Kotlet Zagrzeb (panierowany z chrzanem) z frytkami, surówką |
Krewetki na patyku (5 szt.) z ryżem |
Talerz mieszanych mięs z grilla "mixed" karczek, filet z kurczaka, cevapcici, wątróbka, frytki) |
< powrót
|
|