Menu - dania jarskie

W karcie dań lokalu gastronomicznego takiego jak restauracja Bachus nie mogło zabraknąć potraw dla wegetarian. Dania jarskie jakie oferowała restauracja mogły zadowolić jaroszów, którzy lubili lekkie warzyne posiłki oraz tych któezy woleli coś smażonego.

Talerz jarski składający sie z gotowanych warzyw, ryżu, pieczarek oraz odpowiednio przyrządzonego sosu koperkowego zapewniał klientom lubiącym potrawy lekkie suty i smaczny posiłek.

Dla smakoszy potraw smarzonych podawany był opiekowany i panierowany ser zółty lub warzywa zapiekane z serem zółtym.

Na słodko zjeść można było smaczne i świerze naleśniki z serem i sosem czekoladowym.

Ser żółty panierowany

Warzywa zapiekane z serem

Talerz Jarski (warzywa gotowane, ryż, pieczarki, sos koperkowy)

Naleśnik z serem i sosem czekoladowym


< powrót

Przyjaciele: biura podróży Wrocław :: wiertła diamentowe :: żaluzje